Engel

Kirstens minde

Mindeord

"Du mødte en hel speciel kvinde. Det har vi aldrig været i tvivl om. Kirsten var unik og kunne ikke sættes i bås. Både intellektuel og kunstnerisk, både businesskvinde og spirituel. God til at fortælle og til at lytte, kunne være alvorlig, men mest fuld af lethed og latter. Vi mindes en aften hos os for længe siden, hvor I pludselig begyndte at danse salsa! "

Lars og Lise Bækmark skriver i anledning af Kirstens død og begravelse: "Kirsten var en ”livsnyder”, hun holdt af alt, der var smukt og ægte. Når jeg ser hende for mit indre blik, er det altid en Kirsten med et dejligt smil."  Klik her for at læse hele teksten.

Her er mindeord og fotos fra Conny Ditlevsen.

Mindeord om chefrådgiver Kirsten Hjortvald fra Center for Ledelse bragt i Berlingske og og Århus Stiftstidende.

Følger citater fra nogle af de modtagne hilsner: 

"Kirsten har altid haft en stærk stemme både fagligt og personligt, og jeg vil komme til at savne hendes livsglæde, humor og hendes og hendes altid faglige berigelse."

"Vi har mistet en meget særligt og 'smukt' menneske som jeg særligt vil mindes for hendes meget kraftulde og smittende glæde og nysgerrighed for livet og de muligheder mødet med livet og mennesker kunne give."

" Hun gjorde et dybt indtryk ved at kunne forene sin super professionalisme med en meget stor menneskelig indlevelsesevne, og hendes arbejde fik markant betydning for måden, hvorpå vor chefgruppe kom til at fungere."

" Vi så det på det sidste i hendes kunst – med både de kantede og de runde former. Men også med en personlighed, der ikke forandrede sig i sin inderste kerne, men som udviklede sig, sådan som det må være for et menneske, der lever med friske sanser og et opladt sind gennem livet."